سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۱
جشن «جوانه‌ها» با حضور امام جمعه نطنز در دبیرستان فاطمیه برگزار شد

حوزه/ همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، جشن «جوانه‌ها» ویژه دانش‌آموزان پایه هفتم دبیرستان فاطمیه نطنز با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی امام جمعه شهرستان، فرماندار شهرستان نطنز،مدیریت آموزش و پرورش نطنز و مدیر و کادر آموزشی مدرسه و جمعی از دانش‌آموزان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی، امام جمعه شهرستان نطنز در این مراسم که با هدف استقبال از دانش‌آموزان پایه هفتم و آغاز فصل جدیدی از مسیر علمی، تربیتی و اجتماعی آنان برگزار شده بود با تبریک آغاز سال تحصیلی و ورود دانش‌آموزان پایه هفتم به مرحله‌ای جدید از زندگی تحصیلی، بر اهمیت علم‌آموزی، خودسازی و توجه به ارزش‌های اخلاقی تأکید کرد.

امام جمعه نطنز با اشاره به اینکه دانش‌آموزان امروز، مدیران، معلمان، پزشکان، مهندسان و مسئولان آینده کشور خواهند بود، اظهار کرد: آینده هر جامعه‌ای از مدارس آن ساخته می‌شود و اگر می‌خواهیم آینده‌ای روشن و سربلند داشته باشیم، باید برای رشد علمی، اخلاقی و معنوی نسل نوجوان خود سرمایه‌گذاری کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و به‌ویژه شهدای میناب، از دانش‌آموزان خواست یاد و نام شهدا را به عنوان الگوهایی از ایثار، فداکاری، مسئولیت‌پذیری و دفاع از میهن در زندگی خود زنده نگه دارند.

جشن «جوانه‌ها» با حضور امام جمعه نطنز در دبیرستان فاطمیه برگزارشد

جشن «جوانه‌ها» با حضور امام جمعه نطنز در دبیرستان فاطمیه برگزارشد

جشن «جوانه‌ها» با حضور امام جمعه نطنز در دبیرستان فاطمیه برگزارشد

فرماندار شهرستان نطنز نیز در این مراسم، دانش‌آموزان را سرمایه‌های ارزشمند کشور و آینده‌سازان جامعه دانست و اظهار کرد: دوره متوسطه اول، یکی از مهم‌ترین مقاطع شکل‌گیری شخصیت، استعدادها و مسیر آینده دانش‌آموزان است و آنچه امروز در زمینه علم، اخلاق، مهارت و مسئولیت‌پذیری می‌آموزید، در آینده در ساختن جامعه اثرگذار خواهد بود.

محمد کیهانی با تأکید بر اینکه آینده کشور به دست همین نسل رقم خواهد خورد، خطاب به دانش‌آموزان گفت: شما فقط برای گرفتن کارنامه و گذراندن یک مقطع تحصیلی به مدرسه نمی‌آیید؛ شما قرار است در آینده بخشی از مسئولیت اداره، پیشرفت و آبادانی این سرزمین را بر عهده بگیرید. بنابراین از همین امروز باید برای آینده خود و کشور برنامه داشته باشید.

وی با اشاره به اهمیت حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس، ابراز امیدواری کرد سال تحصیلی پیش‌رو، سالی آرام، منظم و همراه با حضور مستمر دانش‌آموزان در مدارس باشد و شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که دانش‌آموزان بتوانند بدون وقفه و دغدغه، از فرصت آموزش حضوری بهره‌مند شوند و هیچ آموزشی جای تجربه ارزشمند حضور در مدرسه و ارتباط مستقیم دانش‌آموز و معلم را به‌طور کامل نمی‌گیرد.

فرماندار شهرستان نطنز خطاب به دانش‌آموزان پایه هفتم دبیرستان فاطمیه خاطرنشان کرد: از فرصت‌هایی که در اختیار دارید به خوبی استفاده کنید، خوب درس بخوانید، سؤال بپرسید، استعدادهای خود را بشناسید و در کنار علم‌آموزی، اخلاق و مسئولیت‌پذیری را نیز جدی بگیرید؛ چرا که آبادانی آینده کشور، از همین کلاس‌های درس و از همین نیمکت‌های مدرسه آغاز می‌شود.

وی همچنین با قدردانی از تلاش مدیران، معلمان و خانواده‌ها در مسیر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، نقش مدرسه و خانواده را در شکل‌گیری نسل توانمند و مسئولیت‌پذیر، مکمل یکدیگر دانست و بر ضرورت توجه همزمان به آموزش، تربیت، نشاط و سلامت اجتماعی دانش‌آموزان تأکید کرد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم مسئولان شهرستان با حضور در جمع دانش‌آموزان، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی، با آنان گفت‌وگو کردند و از نزدیک در جریان فضای آموزشی مدرسه قرار گرفتند.

انتهای پیام./

جشن «جوانه‌ها» با حضور امام جمعه نطنز در دبیرستان فاطمیه برگزارشد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha